Selecteer een pagina

WELKOM IN DE FEESTTENT op zaterdag 13 november!

We zijn meer dan blij om Daredevils en De Rooie Jager Roodshow te mogen aankondigen als artiesten op De Nacht Op Erica 2021!

Op zaterdag 13 november 2021 staat er een grote (verwarmde) feesttent op het terrein van het Geert Vos Bad in Erica.

Bereid je voor op een muzikale blikseminslag! Iedereen die ze op Hello Festival heeft gezien, is laaiend enthousiast over de Daredevils. Zet je schrap, bestel zoveel mogelijk drank en zoek dekking: er is een duivelse tornado in aantocht!

De Rooie Jager (bekend van o.a. Zwarte Cross en Dauwpop) komt met zijn vrienden van de Roodshow even de tent op de kop zetten. Verwacht een wervelwind aan gekkigheid, malligheid, lompigheid en gezelligheid. AMBIANCE!

De voorverkoop van Early Bird tickets is begonnen. We hebben maar een klein aantal Early Birds beschikbaar. Zodra deze zijn uitverkocht, begint de reguliere voorverkoop. Het totale aantal tickets is gelimiteerd i.v.m. de tent oppervlakte.

Check onze ticketpagina voor meer informatie over toegangsbewijzen. Als de corona regels de komende maanden versoepeld worden (en die kans is best groot), houden we jullie uiteraard op de hoogte.