Selecteer een pagina

Nieuw systeem voor bekers i.p.v. statiegeld!

Tijdens de laatste edities van De Nacht Op Erica hanteerden wij een statiegeldsysteem voor onze hard plastic bekers. Dit zorgde soms voor verwarring en vooral aan het einde van het evenement voor een stormloop op de bar om de laatste beker in te kunnen leveren.

We introduceren een nieuw systeem voor aanstaande zaterdag. Iedereen KRIJGT bij de ingang gratis de eerste beker van ons. Deze beker kun je de hele avond gebruiken bij het bestellen van je drankje(s). Je bestelt je drankje bij de bar, geeft je lege beker af en krijgt je bestelling. Easy does it.

Mocht je je beker, om welke reden dan ook, kwijtraken, dan kan je een nieuwe beker KOPEN bij de bar voor 1 muntje.

(Let op: dit telt voor alle bekers, behalve voor de pitchers.)