Selecteer een pagina
Pé & Rinus (a.k.a. Rooie Rinus & Pé Daalemmer) spelen op lustrum De Nacht Op Erica
De Nacht Op Erica viert dit jaar haar eerste lustrum en wel op 25 juni aanstaande. De organisatie van het evenement kreeg vorig jaar een bittere pil te slikken toen het evenement op het allerlaatste moment moest worden verplaatst naar de middag i.v.m. aangescherpte corona maatregelen.
Toch hebben we besloten om door te gaan met het festival en voor het eerste lustrum zijn niemand minder dan Pé & Rinus (met begeleidingsband De Containers) gestrikt! Het voorprogramma wordt verzorgd door Skier, die een ode aan Skik zal brengen. DJ Michelangelo, afkomstig uit Erica, zet tussen de live muziek door de boel op de kop.
Reguliere ticketverkoop is NU gestart. Beperkt aantal tickets beschikbaar via de website.